DIGITALE OPLOSSINGEN.

All-in websites met geïntegreerde systemen om jouw onderneming te managen.

SPORT EN FITNESS

SPORT EN FITNESS

WEBSITE EN APP

Een moderne, responsieve website en optioneel de Fit app met geïntegreerde systemen om jouw sportonderneming mee te managen.

LESROOSTERS EN BOEKINGEN

Stel een online rooster op met bijvoorbeeld groepslessen en personal training. Koppel personeel en laat leden digitaal inschrijven. Stuur no-shows een e-mail en krijg inzicht door aanmeldanalyses simpel bij te houden.

ABONNEMENTEN EN PRODUCTEN

Stel zelf abonnementen samen en laat leden per termijn betalen. Losse lessen verkopen kan natuurlijk ook. Koppel een webshop aan jouw sportclub en laat leden producten kopen. Biedt je ook shakes en maaltijden aan? Laat jouw leden deze terplekke of ver van tevoren bestellen en betalen via jouw website/app. Dit kan met talloze betaalmethoden, zoals: iDeal, creditcard, PayPal of cash aan jouw balie.

BRANDING EN KLEDING

Wij (her)ontwerpen jouw logo, huisstijl en werken aan jouw storytelling. Ook kun je bij ons terecht voor de levering van (sport)werkkleding, flyers, visitekaartjes, de opmaak van e-books of andere documenten en visuals.

MARKETING

Geniet van de handige tools voor digitale marketing. Verkoop jouw producten makkelijk via social media, bereik leden met automatische e-mailmarketing triggers, beloon leden met kortingscodes, houd gemakkelijk al jouw data bij, creëer professionele visuals voor social media en plan deze in, koppel jouw website aan Google Analytics en My Business.

COMMUNITY

Via de chatfunctie kunnen jouw leden direct in contact komen met jou of ander personeel. Leden maken gemakkelijk een account aan op jouw website en/of app. Maak digitale groepen aan en daag jouw leden uit met challenges, zo bouw je een community op.

HOTELS EN HORECA

HOTELS EN HORECA

WEBSITE EN APP

Een moderne, responsieve website en optioneel de Dine app met geïntegreerde systemen om jouw hospitality onderneming mee te managen.

RESERVERINGEN EN BOEKINGEN

Laat klanten en gasten online reserveren voor een tafel. Stel zelf de voorwaarden in, zoals wanneer de reservering komt te vervallen of wat de maximale groepsgrootte is. Het boekingssysteem voor accommodaties geeft o.a. de optie om verschillende kamertypen aan te bieden en laat jou inspelen op seizoenen of perioden met prijsopties. Synchroniseer reserveringen met meer dan 80 kanalen en koppel de agenda's van Google en AirBnB.

MENUKAARTEN

Wij ontwerpen fysieke menukaarten aansluiten bij jouw branding, doelgroep en uitstraling. Daarnaast kun je jouw menu ook digitaal aanbieden. Maak gebruik van de vele mogelijkheden, zoals het toevoegen van: afbeeldingen, iconen voor allergenen en verschillende prijsopties.

BRANDING EN VISUALS

Wij (her)ontwerpen jouw logo, huisstijl en werken aan jouw storytelling. Ook kun je bij ons terecht voor de levering van flyers, visitekaartjes, menukaarten, de opmaak van e-books of andere documenten en visuals.

MARKETING

Geniet van de handige tools voor digitale marketing. Chat met jouw gasten, bereik gasten met automatische e-mailmarketing triggers, beloon gasten met kortingscodes of een loyaliteitsprogramma, houd gemakkelijk al jouw data bij, creëer professionele visuals voor social media en plan deze in, koppel jouw website aan Google Analytics en My Business.

BESTELLINGEN EN BETALINGEN

Gasten kunnen vooraf of achteraf betalen met o.a. iDeal, creditcard, PayPal of cash aan jouw balie. Ontvang bestellingen voor jouw restaurant zonder commissies en bezorg jouw gerechten ook thuis. Jouw restaurant en aanbod online zichtbaarder maken? Voeg je toe aan het platform van Dine en wordt gevonden door klanten in de omgeving.

EVENTS EN MUZIEK

EVENTS EN MUZIEK

WEBSITE

Een moderne, responsieve website met geïntegreerde systemen om jouw event- of muziekonderneming mee te managen.

MUZIEKVERKOOP

Toon je albums, nummers en speellijsten met een op maat te maken muziekspeler. Luisteraars en fans kopen jouw muziek rechtstreeks op jouw website, commissievrij. Bekijk welke nummers het meest worden afgespeeld, gedeeld, gekocht en gedownload.

EVENTS EN KAARTVERKOOP

Deel nieuwe evenementen online. Stel prijzen in, verkoop toegangskaarten met een van de tientallen betaalmethoden, houdt de gastenlijst nauwkeurig bij en verzend uitnodigen via het handige e-mailmarketingsysteem.

VIDEO- EN FOTOGRAFIE

Aftermovies, clips, fotoshoots en andere content deel je met jouw bezoekers via de verschillende mediagallerijen en bescherm jouw afbeeldingen met een watermerk.

MARKETING

Geniet van de handige tools voor digitale marketing. Laat bezoekers direct met jou chatten, bereik gasten met automatische e-mailmarketing triggers, beloon fans met kortingscodes, houd gemakkelijk al jouw data bij, creëer professionele visuals voor social media en plan deze in, koppel jouw website aan Google Analytics en My Business.

COMMUNITY

Via de chatfunctie kunnen jouw fans en gasten direct in contact komen met jou

Clickright ©

digital experiences that work