DE ALL-IN AANPAK VOOR JOUW WEBSITE

Designed in Editor-X

geautomatiseerde marketing tools

Websites van Editor-X komen met veel geautomatiseerde marketing mogelijkheden. Denk aan e-mailmarketing: handmatig ontworpen en verzonden, of geautomatiseerd bij 'triggers' (zoals een verlaten winkelmand). Ontwerp social media posts en videos en plan deze in voor later of gebruik deze voor advertenties. Integreer jouw website met Google en werk in My Business, Ads, Analytics en Search Console.

het beste design voor iedere schermgrootte

Onze designs in Editor-X zijn geoptimaliseerd voor iedere schermgrootte. Wij passen het ontwerp aan bij verschillende 'breakpoints', zodat jouw bezoekers altijd genieten van de beste ervaringen.

altijd up-to-date

Geen gedoe met het updaten van plug-ins of apps: met Editor-X ben je altijd up to date met de nieuwste versies van deze technologie.

volledig maatwerk

Elke website wordt van scratch gemaakt, een template kun je zelf wel downloaden. Editor-X biedt naast handige tools ook uitstekende codeermogelijkheden in hun eigen JavaScript taal, Velo. Daarom is jouw website, gemaakt door ons, altijd uniek en dynamisch.

gebruiksvriendelijkste dashboard

Beheer jouw website in het meest gebruiksvriendelijke dashboard op de markt. Krijg inzichten in verkoopanalyse, marketing tools en automatiseringen en wees direct in contact met jouw klanten via ingebouwde e-mail en chat mogelijkheden. Website beheren on-the-go? Via de Owners app beheer jij jouw website uit de broekzak.

meer dan alleen een website

Onze websites zijn meer dan een website - het zijn digitale oplossingen. Manage bijvoorbeeld jouw fitnessstudio, restaurant of hotel met ingebouwde, handige functies. 

uitgebreide SEO mogelijkheden

In Editor-X kun je uitgebreid werken aan SEO (zoekmachineoptimalisatie) instellingen. De intuïtieve software helpt jou herkennen waar instellingen kunnen worden verbeterd, maar ook heb je de mogelijkheid om externe SEO-tools te integreren.

STRATEGIE

Met werken zonder plan kom je niet ver. In plaats van te werken met oersaaie, te lange documentatie, werken we bij Clickright graag met praktische, haalbare adviezen. 

ONTWERP

Een goede online ervaring ontstaat door een professioneel en modern ontwerp, en een soepele gebruikerservaring (UX). Bij Clickright combineren we deze twee aspecten en zorgen we voor blije gezichten.

IMPLEMENTATIE

Alles visueel en technisch op orde? Let's go live. We zorgen dat de nodige systemen op de achtergrond werken zodat jij jouw business goed kunt managen. En we laten je niet aan je lot over: met onze onboarding snap jij de software in no-time.

Clickright ©

digital experiences that work